måndag 22 september 2008

Hmmmm, sitter här på jobbet och tänker. Ska man ha med nåt till byggarna när dom reser huset? Eller hur gör man. Fikabröd, tårta eller bara ett glatt humör. Någon som vet och kan dela med sig av sina erfarenheter.

2 kommentarer:

Malin sa...

HEJ JESSICA!
Idag måste jag bara kommentera din nya fina blogg. Vi hittade den för ngn vecka sedan under min profil så vi har tjuvkikat varje dag för att se om du lagt ut ngt nytt. Du är så flitig, den är jättefin!
Fika, undrade du!? ALLTID! Det var därför jag tyckte det var jobbigt att ha hantverkare i huset under en så lång period som det blev. Så komihåg ett ständigt leende, fräscht utåtriktat sätt, nybakade bullar alt. nybrädda mackor och rykande färskt kaffe och på fredags eftermiddagen gärna en öl eller två! Lycka till! Krama om barnen och Stefan såklart. Saknar dig! Kramar Malin.

BIRRE sa...

Hej på ER!
Va`kul att ert bygge har kommit igång o att du har en så`n fin blogg.Det blir kanonkul att följa hur huset tar form. Du undrar hur det är med fika o s.v. du kan tro att det uppskattas med en god kaka eller några goda mackor till fikat. Lycka till o kramar till alla Hälsar Birre