tisdag 5 maj 2009

GRATTIS LILLA PRINSESSAN













Idag för tre år sen låga jag och Maja och myste på BB-rummet. Vi var trötta efter en ganska tuff förlossning. Hon var ju stor lilla skruttan. 4320 gram och 51 cm lång. Så inte jättekonstigt att det var jobbigt att få ut henne!! Men tänk att, hur ont det än gör så försvinner allt det när barnet väl ligger på magen. Och Maja hette faktiskt Elsa från början. Maja hade vi inte ens pratat om, men så helt plötsligt sa Stefan att han hade en jobbarkompis vars barn hette Maja och han tyckte det var så fint. Och bara minutrarna efter pratar jag med mamma och hon säger att pappa hade hört göken gol och han undrade om flickan inte skulle heta Maja. Så man kan säga att namnet bara kom till Maja. Det var liksom meningen att hon skulle heta det. Och det kunde ju inte bli mer rätt. Hon är ju allas vår lilla Maja. Och nu har hon blivit tre år.

Jag o Gustav sjöng för henne imorse och hon fick en massa paket. Sen var det dags för dagis.
Och sen har det varit full rulle sen dess. Min mamma o pappa, syster o systerbarn har varit här. Vi har haft en supermysig dag. Maja är helnöjd med alla presenter och jag kan säga att hon somnade ovaggad ikväll.








Tror att finaste presenten var den rosa cykeln och "öronhängena".



EN LASTIL KOMMER LASTAD.......

med sten. Och inte så lite sten heller 30 pall närmare bestämt. Oj, oj, oj. Här ska det läggas sten. Kul kul. Nu väntar vi bara på bärlager och sättsand, sen är det bara att sätta igång.





















3 kommentarer:

Malin sa...

Ojdå! Det blev lite sten, tur att de inte behövde ställa av pallarna på uppfarten....
Måste kännas kul att snart få en trädgård också!
Har ni funderat på häck och annat?
När är det tänkt att vi ska kunna ses?!

Kramar Malin.

Joanna sa...

Ett jättestort grattis till Maja och massor av kramizar och många hälsningar till Gustav, Stefan och Jessan med.

Fam Johangården.

Anonym sa...

love to see herpussy