onsdag 29 april 2009

Fint på baksidan.

Igår fick vi lite hjälp av en kille med att jämna till det på baksidan. Det som tog honom ca 30 minuter hade nog tagit oss 2 veckor. I hans skopa fick det plats ca 15 skottkärror. Herregud så skönt. Men vi väntar med att så gräs till aug-sept nån gång. Det ska ju vara bättre säger dom. Man behöver ju framförallt inte vattna riktigt lika mycket då, det är ju så fuktigt på nätterna.


Idag ska vi beställa all sten oxå så då kommer det förhoppningsvis nästa vecka. Så om allt går som vi vill o tror så har vi all sten lagd inom tre veckor. Kul, kul!!!
Idag skulle jag gått på Utbildningsdag med jobbet men vaknade klockan 5 av att Gustav kräktes rakt ut i vår säng. Fasen oxå. Magsjuka IGEN!!! Sen dess har han kräkts tre gånger och nu sover han gott. Får väl se om det är över eller om han håller på lika länge som förra gången han var sjuk.
Hoppas alla ni andra får en bra dag med värme o sol. Själv får jag vara här hemma och tvätta o torka kräks. =(
Kram kram.






2 kommentarer:

Maria sa...

Hej där,

trist med kräks igen. Hoppas det går över snart.

Jasså ni kör på med tomt ni med;) Kul med stenläggning. Det blir så rent och prydligt sedan när det blir klart. Bra där att vänta med gräset. Våra grannar runt omkring oss rullade ut gräs precis innan sommaren (2008) Vi gjorde det samma fat i september. Gissa vem som har grönast gräsmatta nu;-)

Måste säga att trots att jag egentligen tycker om gardinfritt så blev det superfint hos dig. Bra val att ta sådana hisshistorier. Det verkar som om det kanske kommer upp sådant hos mig också snart:)

Ha det gott nu och passa på att smyga ut i härliga vädret då lille herr kräks sover.

Kram Mraia

Mahlin sa...

Såg att ni fått det slätt o fint på tomten. Vi känner oxå at vi behöver hjälp med detta. Får man fråga var ni hittade er hjälp och vad kostade han?
Kram Mahlin