måndag 16 februari 2009

Dåligt uppdaterat!


Jaha. Så var det det här med internet. Vi har ju inte fått igång det. Inte för att vi har kämpat jättemycket med det men lite. Känns som det finns mycket annat att göra. Idag har vi 'äntligen' lämnat ifrån oss gamla huset. Var där på förmiddagen och torkade ur frysarna och golvet i hallen. Sen bar det av till tippen med ytterligare ett lass med skräp. Och när vi var klara med det var det dax för ett bankmöte för att som sagt avsluta husaffären. Känns såååå skönt. Nu kan vi verkligen bara koncentrera oss på det nya. Men här går det jättebra. Har fått bort många kartonger idag. Vardagsrummet och köket är väl dom rummen som är färdiga. Men så kom vi fram till att vi Måste köpa ny soffa och ny TV. Hjälp! Soffutbudet är ju ganska stort. Men vi hittade en Jättefin på Nordik idag som var nedsatt 6000:- så vi beställde den. Men vi var visst inte tvungna att ta den om vi inte ville ha den när den väl kom. Skulle ta 10 veckor innan leverans. Och för att få den till det låga priset beställde vi den nu så får vi se hur vi gör. Imorgon Måste jag till Ikea en sväng. Det är mycket man behöver. Men jag ska snart försöka lägga in lite bilder och kika in på alla bloggar. Det är ju såååå länge sen nu. Nyfiken på hur det gick med husresningen i torsdags för Erika o David. Hoppas allt gått bra. Lägger in en bild på barnen från när vi var i lekparken vid nya dagiset. Fattar nämligen inte hur man bara skriver ett inlägg från mobilen utan att lägga in bild. Ja, ja! Hej så länge. Kram.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul att ni börjar komma i ordning. Jag längtar så tills vi är där.. bara 23 dagar kvar nu!
Vi har oxå köpt soffa på Nordik, var där igår och skulle bestämma datum för hemleveransen. Då sa killen att de varit en annan kund inne under dagen som hade samma gatuadress som vi... Han måste ju ha syftat på er då?!
PS.. jag ska oxå på Madonna..DS. :o)

Erika o David sa...

Åh vad roligt att höra lite hur ni har det!!! Vi är ju såklart nyfikna på hur ni har det i ert nya hus... Men den som väntar på något gott...
Vår husresning gick bra! Kändes väldigt stort när vi väl stod där och såg vårt hus komma på plats.
Tänk då så stort att få FLYTTA IN i sitt hus. Måste vara fantastiskt!
KRAM Erika