söndag 12 oktober 2008

Dagen efter!!

Jaha, då var lördagen avklarad. Herregud vad kul vi hade det. Tyvärr blev maten en besvikelse. Vi hade nog lite otur för varmrätten vi tog smakade rent ut sagt "kobajs". Men förrätt, efterrätt och vinet var jättegott och det var ett riktigt mysigt ställe. Men jag kommer inte ta pastan om vi går dit igen.
Och sen var det då Ladies night. Åhh, vad roligt. Vilka karlar va! Den där Stormare han är ju riktigt trevlig:) Dessutom bodde dom ju på vårat hotell så vi såg dom där oxå. Tyvärr hade vi inte riktigt tid att ta en drink med dom..!!
Efter Ladies Night träffade vi min kära kompis Nina och hennes väninna. Vi tog en "Harrystaxi" till stan och gick in på en trevlig krog. Extra trevligt blev det då det var fria drinkar heeela kvällen. Så fort det tog slut i glasen stod det fyra nya på bordet. Vilken lyx. Inte lika trevligt för huvudet så här dagen efter. Nina var visst god vän med ägaren, eller vem det nu var. Tack för det!! Sen blev det Harrys. Men där var ju så mycket folk så det knappt gick att ta sig fram så där blev vi inte långvariga. Var hemma på hotellet vi halv två-tiden.
Imorse blev det riktig hotellfrukost. Vi gjorde sällskap med Martin Stenmark. Trevlig grabb!!!..
Och nu är man hemma och det är full rulle igen. Här hemma finns det inte tid att vara trött med två ungar som är mellan golv och tak hela tiden. Puss på er gullungar.
Tack för idag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Märkligt att man kan veta hur kobajs smakar!Stackare.När har ni blivit tvingade att äta detta och båda två.

Anonym sa...

Mm så perfekt,det är ju helt perfekt med tanke på er diet. Nog måste det allt vara GI?

Anonym sa...

Oj! Förlåt men kollade på GI-viktkoll att havre inte hade speciellt lågt GI-värde. Bättre om ni hade valt att äta kossan då!!!!