fredag 17 oktober 2008

Teglet äntligen på!!!








Idag har dom börjat med teglet. Och på huset var nästan allt lagt.


Garaget hade dom fått upp allt tegel men inte plockat upp det. Kul. S var ju där och träffade elektrikern idag. Och han var visst jättetrevlig. Och det var mycket positivt då mycket redan var standard av sånt vi trodde vi skulle få välja till. Bra, bra!!!



Så nu är det förberett för spots utvändigt och sen blir det spots i alla fönsterkarmar invändigt utom i tvättstugan. Meningen var att vi bara skulle ha det i vinkeln och burspråket i köket från början. Men S tänkte fel när han pratade med el-killen så det blir i alla fönster. Inte mig emot. Det var mest en kostnadsfråga. Men ca 600:-/spot inkl. arbete tycker jag inte är så farligt. Vi hade nästan räknat med 1000:-/spot. Så det är ju nästan halva priset!!!



Jag lovade barnen att vi ska åka dit en dag bara för att leka. Dessa jordhögar som ligger är ju så roliga att klättra i och pallar som ligger på hög är ju oxå bra att ha!! Men leriga skor och byxor var inte så uppskattat idag när vi skulle vidare för en fredagsgrogg hos kompisarna i Mantorp.


1 kommentar:

Anonym sa...

Tjusigt!
Men jag hoppas att NI bjuder samtliga hantverkare på ett rejält resgille, det hör ju till.Detta uppskattas mycket.
Då får man ut minst 100% extra av killarna för en billig peng.
Tänkvärt!...

Mvh.Henrik