torsdag 5 mars 2009

Jippiiiiii!!!

Idag har vi varit och beställt en ny soffa. Det blev en mörkt grå med ganska mjukt men kraftigt tyg. En hörnsoffa med divan. 2.9 m x 3.5. Så där lär vi få plats många gäster. Och det mest positiva var att leveranstiden bara var ca 4 veckor. Vi trodde 8 veckor så nu är jag lycklig. Men nu måste vi bli av med vår andra soffgrupp oxå. Men det ska nog gå bra. Om någon vill ha en Tomelilla 3-sits bäddsoffa och 2 tomelilla fåtöljer i färgen sand, tror jag den heter, hör av er.


Lägger in en bild på en soffa som ser ut ungefär som vår. Denna är spegelvänd och vår blir med ett mörkare tyg. Och vi har inte valt något sånt där nackstöd som är på denna soffan. Men visst är den fin.

Har precis bestämt träff på söndag med min bloggvän Erika och hennes familj. Dom bygger oxå ett Lyckan och vill se hur vi har det. Ska bli jättekul att träffar i.r.l.

Ha det gott allihopa. Kram o puss

5 kommentarer:

Erika o David sa...

Hihi! Tycker oxå det ska bli jättekul att ses på riktigt! Och vääääldigt spännande att få tassa omkring i ett rykande färskt Lyckanhus!!!
Soffan er är superfin. Vi är oxå sugna på en hörnsoffa. Passar bra i det stora vardagsrummet. Var har ni beställt soffan?
KRAM o så ses vi på söndag!! KUL!
Erika

Från koja till slott sa...

Blir nog superbra med den soffan!

Kramis

Anonym sa...

Blev det en soffa från Nordik sen eller?
Snart ses vi på gatan... :o)

Anonym sa...

Inga problem vi tar dem gärna, både soffan och fåtöljerna.
När kan vi/ jag komma och hämta dem?
Måste ändå planera in i kalendern när vi är välkomna att hälsa på i ert nya hus.
Kramar Henrik med familj.

Ps.är vi först att tinga?

Favoriterna sa...

Ja visst vore det kul om ni kommer snart. Och Ja ni är först att tinga. Perfekt!!
Vi hörs per telefon.
Kram kram.