fredag 12 december 2008

Golvet lagt!!!

Jaha, då har man varit en sväng vid huset. Trots att jag var hur trött som helst och egentligen bara ville ligga i sängen. Snurrade till klockan var 4.30 imorse innan jag somnade. Och barnen vaknade klockan 6. Usch o fy o blä. Snacka om vimsig hela dagen. Men som sagt, en tur till huset blev det ändå. Men tyvärr var det ingen där så det fick bli att springa runt o titta in genom fönstren. Dom hade lagt golv redan i hela huset. Kul som fasen. Man såg ju inte så mycket hur det såg ut eftersom dom pappat överallt oxå. Men roligt att det hänt nåt.
Ikväll kom min kära vän Tezzan. Det henne nästan 5 timmar för henne hit. Normalt tar det ca 3 timmar. Men det var ett herrans snöoväder hela vägen från Ludvika.
Och nu har vi precis sett avslutningen på Idol. Kevin som vann. Han är ju såååå duktig. Kul!!!
Imorgon blir det en sväng till huset o visa Tezzan sen ska vi ha glöggfest på kvällen.
Ha en riktigt skön helg.
Kram.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej o god natt!
Kul kul att det hänt lite i huset men synd att ni inte kunde komma in. Så jobbigt för Tezzan men skönt att det gick bra för henne. Får väl hoppas att du kan koppla av o sova gott i natt. Vi har ätit ett sju-jäkla gott julbord i trevligt sällskap o hann precis komma hem o se Kevin vinna idol. Han är kanonbra. Blir spännande att visa huset för Tezzan i morrn
o hoppas ni kan komma in då.
Ha det bra Hälsar Birre