onsdag 17 december 2008

Plattsättaren!!

Sitter just nu på jobbet och har en stund över. Faktum är att jag faktiskt sitter och matar ett barn samtidigt som jag nu bloggar. Det är snart dax för 3-fikat med kaka till kaffet. Inte för att jag dricker kaffe, men kakan kan jag nog få ner. Hur bra det nu är klockan tre på natten. Inte sååå bra!!
I måndags ringde plattsättaren och sa att golvet var så ojämnt i badrummet o tvättstugan så han skulle bli tvungen att använda så mycket extra spackel. Skulle kunna gå på 7500 extra!!! Hmmm, inte kul. Men jag ringde till Magnus på Eksjöhus och berättade detta och det var ju tydligen inget plattsättaren skulle ta med oss utan med Sverker på Högby Bygg. Det var ju grävarkillarna som visst först skulle åtgärda de värsta ojämnheterna. Som jag fattade det. För det känns ju lite konstigt om vi ska behöva betala för att grunden inte är tillräckligt jämn. Det är väl knappast vårt fel. Men nu skulle väl plattsättaren börja på torsdag att sätta kakel o klinkers. Åhhh, jag längtar tills fredag då jag ska dit o titta. Och förhoppningsvis ta lite nya kort.


Och tänk vad lätt det är att bara sväva ut på internet o hitta en massa fina saker. Hittade ett par så gulliga krokar att ha in barnens rum att hänga typ tröja o väska på. En gullig taklampa, och en mysig pläd. Allt detta på Ikea såklart.


Sen var jag inne på Lamp Gustafs sida o fann en underbart fin lampa att hänga i fönstret så här till jul. Och en stencool lampa man kan ha i badrummet. Lite kristallkrona-varning!!!





1 kommentar:

Anonym sa...

Hej SIS!

ÅÅÅHHH...vilka fina prylar...den vita pläden har jag tittat på. Skulle bli jättefin i vår nya soffa..(vilken jag inte är riktigt nöjd med) Lamporna var VERKLIGEN fina. Gillade den till badrummet...skarpt! Häftigt att det faktiskt var lite kristallkrone varning..
Hoppas vi får se lite nya bilder på fredag..och så ses vi ju på lördag. LÄNGTAR!!!

Kram SIS!