fredag 5 december 2008

Nya tag, nya kräkningar.

Har inte haft nån större lust att blogga, och det beror mest på kräksjukan som härjar här hemma. Idag är det Majas tur. Hon började imorse vid strax före sju och har hunnit kräkas 5 ggr sen dess. Stackars liten. Hon är redan helt slut. Barnens farmor kommer idag. Ringde henne och berättade om magsjukan men hon ville komma ändå. Det är så sällan vi träffas så det känns jättekul att hon kommer trots allt.

Just nu sitter jag vid datorn, Gustav sover och Maja ligger o kollar på Svampbob Fyrkant. Det vill till att man har koll på henne, se signalerna innan hon kräks.... oops, nu kom det igen. 6:e gången. Som tur är dricker hon lite hela tiden så hon har ju åtminstone lite att få upp. Och dagar som dessa uppskattar man verkligen ens tvättmaskin. Tänk att bo i lägenhet och inte ha tvättstugan förren onsdag nästa vecka t.ex!!! Hur kul kan det va!?

Tänkte jag ska ringa till Magnus på Eksjöhus och fråga om det finns nån möjlighet att få komma in i huset i helgen. Stefans mamma vill ju så gärna se. Hon bor ju i Falun så hon är ju inte här så ofta. Vi får se. Annars tror jag det blir julmarknad i Mantorp på lördag beroende på hur Maja mår. Men hon är säkert pigg imorgon igen. Hoppas det iallafall.

Ha nu en mysig helg allihopa.

Kram kram.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lilla vännen....
hon ser då inte kry ut. Hoppas nu att hon blir frisk och att sen ni andra slipper att åka på det ni också! Håller tummarna för att ni får komma ut och titta på huset!!
Man är ju knappt så nyfiken själv på att se det!
Ha en skön helg och hälsa farmor. Kram till er alla! /Malin.

Anonym sa...

....nä men lilla gumman. Ville bara säga att vi tänker på dej Maja. Krya på dej fort, så du kan busa med farmor i helgen.
Clara har hög feber och haft jätte ont i örat hela natten. Det är verkligen inte lätt att vara liten.

Puss o Kram från Moster Tette!
(eller vi skippar pussen förresten ;))

Maria sa...

Hej där, hoppas ni är på bättringsvägen nu. Inte kul med en massa kräks inte!

Kramar Maria