onsdag 5 november 2008

Ilsken pojke.

Lägger nu in en bild på tapeten vi ska ha som fond i köket. På de övriga väggarna blir det samma metallic-vit som i sovrummet. Tror det blir riktigt läckert med tanke på att vi ska ha vita luckor, rostfria vitvaror och svart kakel. Vitt, svart o metallic. Kan det bli bättre.


Det kändes så bra idag när vi äntligen bestämt alla tapeter. Tills jag skulle visa G hans tapet. Det blev ramaskri. Åh, herregud, vi hade ju förstört hans liv genom att välja den där gröna stjärntapeten. Den var ju inget fin alls. Han är 4 år!!! Ska han verkligen få bestämma helt själv vad han vill ha för tapet. Vad tycker ni? Det blev lite bättre sen när vi visade en massa wallies för honom. Bl.a bilar från filmen "Cars". Då var tapeten helt plötsligt ganska fin, om han fick sätta upp såna på de andra väggarna. Hur hade ni gjort. Hade ni låtit han välja helt själv.?
Men nu tror jag att han kommer tycka att det är fint när det väl kommer upp. Hoppas jag iallafall!!!!


Var ute vid huset idag igen. Hade med oss en kompis som ska hjälpa oss att gräva på tomten. Grovplanera kanske det heter. Men han ville inte göra så mycket förren det blir lite kallare. Just nu är det väldigt blött och lerigt där ute. Och som vanligt ramlade M i en lerpöl, fastnade med skon och stod helt plötsligt helt nergeggad och med bara en sko. Pust!!! Kan visst inte släppa lös barnen där ute.

Visst är den snygg.

Var förresten hos min kära framtida granne Nina idag. Vi fikade och pratade mycket om hus, tapeter, kakel och annat som har med bygget att göra. Deras hus kom i tisdags. Kul, kul. Tack för en jättemysig träff. Vi ses snart igen.

Kram på er alla!!!!


5 kommentarer:

Vimsingen sa...

Jo, det där med barnrum är svårt. En an våra pojkar vill ha illgrönt.....bra men saker som man kan ta ner när de tröttnar.

Jag tror de ska få vara med och bestämma men inte helt. För en fyraåring kan inte förstå att han inte kommer att gilla starwars när han är 10 år.

Vi tapetserade en jättefin tapet men kartmotiv till den älste, hans komentar "Jag vill ha ljusblått...."

/Vimsingen

Anonym sa...

Hej!
Jag tyckte den tapeten var jättesnygg.Vad heter den och var kommer den ifrån?
Ha en toppendag.
Kram Helena

Favoriterna sa...

Hej Helena.
Tapeten är från ECO:s kollektion Artist. Visst är den snygg.
Ha det gott.

Till Vimsingen: Jag håller med dig helt!!!
Kram

Anonym sa...

Klart att en fyraåring INTE kan få välja tapet helt själv. Jag är HELT säker på att han kommer att tycka att det är jättefint när han får sitt nya rum. Om han hade varit 7-8 år kanske...men jag tror nog att du/ni faktiskt ska välja åt honom...
Det blir jättefint...Hälsa G det!

Maria sa...

Jättesnygg tapet! Tycker verkligen det är snyggt med temat, svart/vitt/metallic och rostfritt!

Grabben kommer säkert att bli glad över sitt fina nya rum när ni flyttar in! Klart att han är för liten att välja själv:)

Jag kommer ihåg att vi fick göra om i våra flickors rum (i det förra huset) fyra gånger!

Först är det bebis plutteluttet, sedan ska det vara lekvänligt och plats för alla leksaker. Plötsligt är de i unga tonåren och då gäller det att ha ett tufft rum men ändå plats för vissa leksaker.

Sedan utan förvarning glider de in i en period där allt plötsligt är töntigt och då är det bara för mor och far att ta fram spackel och pensel ytterligare en gång.

När det så äntligen blivit ett fint tonårsrum med plats för kompisar att "hänga" då är det dags att tjata om att man vill flytta hemifrån!

Oj, nu fick du visst "story of my life" Hi hi. Sorry, vill inte skrämma dig.

Det positiva när de flyttar hemifrån är att de inser att hemma hos mamma och pappa är bäst;)

Kram Maria