lördag 8 november 2008

Lördag kväll!!





Jaha, då var lördagen här. Sov till ca 11, sen for vi iväg, hela familjen, till Ulfåsa. Hittade en jättesnygg matgrupp vi ska köpa till köket i nya huset. Sen var vi runt o kollade eluttag till köket. Hittade lite snygga på K-rauta. Och så hade dom fått in ett badkar som ser exakt likadant ut som Hafa Brigg som vi tänkt köpa. Bara priset som skillde. Till det bättre vill jag lova. 5995:- istället för Hafas som kostar 10995:-. Bra va.




Ikväll skulle vi haft middagsgäster. Men det blev inställt då dom är på BB och fått barn. Ha ha ha. Kul. Nästan tre veckor före beräknat datum. Skönt för dom. Grattis Tobbe och Mallan till lilla Ville!!! Himla roligt. Längtar tills vi får träffa underverket. Kommer väl förmodligen suga lite i moderkakan då!!!!!! Hi hi hi!!!




Så ikväll blir det finmiddag till oss själva. Laxrullar med wasabi o sesamfrö till förrätt. Planka till varmrätt och kladdkaka o grädde till efterrätt. Mumsigt.




Har nog oxå bestämt idag att det blir en Hemnes-säng från Ikea. Kommer bli skitsnyggt i nya sovrummet.

3 kommentarer:

Vitudden sa...

Hejsan!

har tänkt mig en sån säng till Alex rum, de är jättefina :-)
Ha en fortsatt trevlig helg.

Ulrika

Tobbe sa...

Hej Jessan! Vilken trevlig blogg du/ni har, du är ju skitduktig på detta! Huset ser kanon ut, ska bli riktigt kul å se det när det är färdigt. Har bara tjuvtittat på utsidan. Lycka till med fortsättningen på bygget, Kram Tobbe L.

Anonym sa...

Skitsnygg säng...jättefint bord och stol. Blir ju kanon de ju!!!
Skulle oxå vilja ha en sån säng. Men vi kan ju inte pga snedtak.

Hörs snart! Kram SIS!