lördag 15 november 2008

Köksväggen.

Så här ser alltså köksväggen ut. Och då är frågan om fondtapeten ska gå endast fram till dörren (till vänster) eller vara på hela väggen. Till höger om dörren kommer köksskåpen.
Och sen velar jag mellan 2 tapeter. Snälla hjälp mig. Kom med förslag. Vilken tapet, hur långt ska fondväggen gå?? Tacksam för lite tips och råd.
Kram på er!




10 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag tycker att båda tapeterna är jättefina,men hade nog valt den första och satt den på hela väggen.
Tror att det blir snyggast.
Lycka till med hur ni än väljer.
Ha det bra.
Kram Helena

Anonym sa...

Håller helt med Helena.

Anonym sa...

Hej!
Hade varit lättare att ge råd om du haft en ritning över köket, är det bestämt att just denna vägg måste vara fondvägg?!

Kramar Malin.

Anonym sa...

Oh shit va svårt!!!!

Min allra första spontana reaktion var....VÄLJ DEN ANDRA....den är skit snygg....och sätt den på hela väggen. Men helt klart ett svårt val. Det vi kan enas om ...är iaf att fond tapeten skall vara på hela väggen...det tycker jag oxå. Alltid nåt..:)
Vill inte försvåra ännu mer...men varför inte bryta det svart vita temat i köket...och sätta en fond med lite färg i...?? Turkos är snyggt...till svart! Sug på den du;)

Kram å lycka till...SIS!

Anonym sa...

Hej!
Ja Ja det är inte lätt med tapetval, men klart är att det ska nog va`på hela väggen. Jag tror den andra tapeten blir lite jobbig i längden. Men håller med SIS kanske en helt av-vikande färg skulle smälla högt. Vad säger du om vinrött till svart o vitt.
Men jag tycker att den första tapeten är SKIIIT-SNYGG. Det blir nog bra vad ni än väljer. Men lätt är det inte förstår jag.
Ha det bra Kramar Birre

Favoriterna sa...

Till Helena o Titti:
Tack för kommentarerna.
Till malin: Nej det är inte bestämt att just denna vägg ska vara fondvägg. Vi gör precis som vi vill. Men i just köket är det nästan bara denna vägg som det känns bra med fond. Väggen mittemot står kyl/frys o skafferi på. Så där syns ju inte så mycket av tapeten och sen är det den väggen där burspråket är.
Till Sis o Birre:
Jag var ju redan tveksam!!!! Så kommer ni med en massa andra förslag. Ha ha ha ha! Ni gör det inte lätt för mig. Men vi är nog överens om att det blir på hela väggen iallafall.
Kram på er alla.

Anonym sa...

Hej på dig igen!
Hittade precis en "ny" inspirationskälla till dig för att göra dig ännu mera villrådig...www.styleroom.se hittar själv mycket kul på dessa sidorna.
Kram, Malin.

Anonym sa...

Hej kompis!!!Vet du vad jag tycker...Jo som Helena.... eller det SIS hade som förslag va ju åxå bra..;) /Tezzan

Anonym sa...

Hej igen...

Har suttit och tittat på Midbec´s hemsida...på tapeter till fond i ditt kök. Jag skulle ta den turkosa...he he..

Kolla in:

Flock´n´Roll-Vit med svarta rosor.
Look-Svart bakgrund med vita blommor (skitsnygg)
Virtue-turkos med nåt slags vågmönster.....(.FAVORITEN AS-SNYGG.)

Kram SIS!

Kolla dom...kanske du har tid inatt, när du jobbar...eller oxå inte.

Melkers Mamma sa...

Hej! Kikade förbi och tycker nog att det första tapeten skulle utgöra en snygg fondvägg. Har sett den som "hel" tapet hos en annan här i bloggens underbara värld och det var inte lika fint - för mycket liksom. Perfekt som fond, dock! Kram, Jennie