måndag 19 januari 2009

Länge sen....

Hej allihopa. Får väl be om ursäkt igen för att jag inte skrivit på länge. Var ju sjuk förra veckan sen åkte vi på en välbehövlig semester till fjällen. Vi har haft det såååå mysigt. Tyvärr blev det inte så mycket skidåkning. Var inte helt pigg där uppe heller, men det är skönt att bara få komma bort från alla måsten här hemma. Kul att få träffa alla. Peter, Joanna, "Doffe", Malin och hennes trevliga kille Ante, farmor Titti och Lennart. Och Linus förstås, Doffes polare. Maja fann sin favorit i Ante. Mycket bra barnvakt!!! Tack till er alla för en mycket trevlig helg. Hoppas vi ses snart igen.
Vi kom hem igårkväll efter en 10-timmars bilresa. Och jag måste säga att den bärbara DVD:n måste vara en av de absolut bästa uppfinningarna på 2000-talet. Barnen satt som små ljus och tittade på ett antal filmer. Inget tjat o gnat. Vilka otroligt underbara och snälla barn vi har. Men som alltid är det skönt att komma hem.
Och idag var jag ju såklart tvungen att åka til huset. Och ni må tro det har hänt grejer. Vi har fått ett kök. Och det blev skiiiitsnyggt med det svarta kaklet. Tyvärr glömde jag kameran hemma. Så ni får bara ett litet smakprov som jag tog med mobilen. I badrummen hade dom satt upp duschväggaran, satt in toaletterna, monterat badrumsinredningen, alla tak målade i hela huset, alla garderober uppsatta. Dessutom försvann schaktmassorna från tomten idag. Dom fick köra typ 10-11 lass. Nog för att det var mycket, men sååå mycket. Så idag rök väl typ 10000 bara för att få bort all jord. Men nu känns det ju skönt när det är borta. Och om ett par da´r ska han gräva ner jordvärmekabeln oxå.
Träffade rörmokarn oxå. Trevlig prick. Han höll på att installera alla kranar och så. Låg visst nån vecka tidigt, bara för dom hade 4 hus som skulle vara klara v 7-8. Men det känns ju bra. Då blir ju vårt klart i tid iallafall.
Jag ska åka förbi imorgon igen och ta med kameran så ni får se lite mer bilder.
Ni får nöja er med en bild så länge.
Hoppas alla ni andra mår bra och har haft en bra helg.
Kram på er...



1 kommentar:

Anonym sa...

Hallå..
Ert kök verkar bli riktigt snyggt, läcker med svart kakel till. Ser ut som vi valt samma köksluckor.. och vi ska oxå ha svart kakel till - dock inte samma storlek på plattorna. :o)
Nånting säger mig att vi har lite samma smak.... *ler*
/Mahlin