onsdag 21 januari 2009

Lite blandat.

Glömde ju skriva förut att vi var ju och köpte utebelysning oxå. Det fick bli Nordlux på Clas Ohlsson för 199:-/st. Samma lampor kostade 150 kronor mer på Bauhaus. Konstigt tycker jag. På garaget, på vardera sida om porten, och på baksidan kommer vi ha de som lyser både upp och ner. Och vid entren och groventren kommer vi ha de som bara lyser neråt. Eftersom vi kommer ha spots på framsidan tror jag det blir snyggt så här.


Och så har vi äntligen bestämt oss för handdukstorkar. Pratade med elektrikern och han rekommenderade dessa. Nila TF heter den och kostar dryga 2000:-. Det blir den i båda badrummen.



Så nu är det egentligen bara badkaret kvar. Och att det inte kommit är är ju helt otroligt. Vi beställde det i november på K-Rauta för dom hade det på kampanj då. Bara det!! Ha det på kampanj och det finns inte ens hemma. Och har inte kommit ÄN!!! Men i måndags när jag pratade med dom sa dom att det stod i nån container i Göteborg, så det är på väg. Hoppas bara det hinner komma innan slutbesiktningen. Kan ju vara kul om "allt" finns när man flyttar in.


Jo just det. Vi måste ju beställa en duschvägg oxå. Måste bara hitta någon bra och som inte är allt för dyr.



2 kommentarer:

Erika o David sa...

Fina lampor!!
Läste även om badkaret ni beställt från K-Rauta i november... Kanske är dax för oss att göra en beställning snart då, med tanke på den leveranstiden...
Tänk att det bara är några veckor kvar till ni kan flytta in!! Jag är inte alls avundsjuk... ;o)
Kram Erika

Anonym sa...

hj jessica testarn