måndag 26 januari 2009

Tapetserat!!

Åh, vad roligt. Idag när jag kom till huset höll målaren på för fullt. Majas rum var precis färdigt och han skulle precis börja med Gustavs rum. Det blir såååå fint. Känns kanonbra än så länge med tapetvalen.



Och så stod braskaminen på plats oxå. Tänk när man får tända sin första brasa i den. Sitta o mysa, kanske med ett glas rödvin. Eller två!!! Längtar, längtar. Känns som att ju närmare man kommer desto mer längtar man.






Idag hade jag med mig all ytterbelysning och lamporna till badrummet. Pratade med elektrikern och dom skulle göra sitt sista på onsdag och torsdag, så då lovade han att sätta upp alla lampor oxå.

Stefan och jag måste åka dit på onsdag och träffa "elektrikarn". Han skulle ha med sig lite olika uttag till köket, så får vi hoppas att vi hittar några som vi tycker är snygga. Och så måste vi märka ut vart vi vill ha handduksknopparna och toarullehållarna. På lilla WC:n är det faktiskt lite knepigt med placering av handduksknoppar. Inte jättemycket plats. Men vi får nog till något.

Tar med mig kameran på onsdag igen. Då lär det väl vara fler rum som är tapetserade. Ja, just det. Klädkammaren var ju färdig oxå. Och värmepannan var på plats. Inte mycket kvar nu. Må gott!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej svejs!
Oh va kul, nu börjar det närma sig med stormsteg. När var de`slutbesiktningen ska bli. Jag vet precis hur du känner dig, har ju faktiskt flyttat in i två nya hus,de dö. Har du en kam som du tar bort pinnar på, då ser du hur fort dagarna går. Fanken va kul de`blir.
Kramar Birre

Anonym sa...

Hej! Så sotis man blir när man ser hur fint det blir, mycket vill ha mer.....eller hur det nu är?!
Så fort tiden gått, tänk att nu är det snart dags för stora flytten så kul! Det måste kännas helt underbart. Kan knappt bärga mig för att komma och se allt fint.
Ha en skön dag!
Kramar i massor, Malin.

Anonym sa...

WOW!!!!!

Kram SIS!

Anonym sa...

Vad kul det är när allt börjar falla på plats. Jag längtar oxå till vi får tända vår första brasa..
Ha de gott! /Mahlin