lördag 3 januari 2009

Igår var vi en sväng vid huset igen. Lyckligtvis var plattsättarn där så jag fick se golven. Det var nu fogat o klart på alla golven utom i duschen i stora badrummet. Fattades visst 5 plattor dit som skulle skickas från Göteborg!! Det blir snyggt som tusan. Men nu längtar man ju till kaklet på väggarna kommer upp. Hjääälp!!!, måste ju börja packa snart oxå. Oj, oj, oj!!!
...plattorna som fattas i duschen. ...golvet på lilla toaletten. ...stora badrummet...


....och tvättstugan!

När vi varit i huset blev det en handling på Citygross. Sen hem och fixade en god middag. Fick tips av en jobbarkompis om en smarrig rätt. Salamifylld fläskfile. Brynte en hel file, gjorde snitt i och fyllde med skivad salami, soltorkade tomater och mozzarella. Blandade sedan tomatpure och grädde och hällde runt om och in i ugnen. Till detta serverade jag en potatisgratäng och en fräsch sallad. Allt smakade riktigt gott. Men med två karlar som var lite "köriga" i magen så blev det mycket mat kvar. Får väl ta med en liten matlåda till jobbet imorgon.
Var en sväng på stan för att se om det kanske fanns lite julpynt kvar på rean. Men det var ju skapligt utplockat. Den rean började väl redan före jul. Hittade iallafall en ljusstake från Cult för halva priset. Bra, bra!!!
Ikväll är det en sån bra lördag. Inget bestämt, inga måsten. Bara vara hemma o ta det lugnt. Vi har ätit hemgjord pizza och nu är det mys framför TV:n som gäller. Väntar in Körslaget!!
Hoppas alla ni andra har det lika bra som jag ikväll.
Kram kram.

Inga kommentarer: